Especialistes en la captació directa de Perfils Directius MIddle y Top Management.

First Step for Your Success

Experts en HEADHUNTING

EXPERIÈNCIA

20 años nos avalan como expertos en Executive Search, además de en la evaluación del potencial de las personas y de su adaptación en cada organización.

Assessorament

Amb la nostra capacitat, mètode i habilitat per l’atracció dels millors talents directius, ajudem a convergir persones i empreses, aportant creixement, inspiració i lideratge.

CANDIDAT i CLIENT

Creem una relació de Partnership a llarg termini amb tots els clients i candidats,.

SOLUCIONS executive search

MAPPING PROJECTS

Elaboració de projectes d’identificació d’estructures, equips i professionals en el sector, en qualsevol zona i mercat nacional.

DIGITAL EXECUTIVE SEARCH

Connectem a professionals del món tecnològic digital i empreses en plena trasnsformació o creixement digital.

rpo hunters

Projectes massius de selecció.
RPO 
és la transferència de la responsabilitat operacional d’una o diverses funcions o etapes del procés de selecció, des del client a RPO Hunters.

EL NOSTRE MÉTODE

A Brainhunters entenem que la selecció d´un directiu és crucial pel bon futur d´una companyia.
Per aquest motiu treballem conjuntament amb el client en un procés de 4 fases, afavorint la seva óptima implicació en els moments clau.

ELS NOSTRES VALORS

EXCEL·LÈNCIA

L’Excelencia en tot el que fem és crucial per preservar la reputació del client, del candidat i de Brainhunters.

EXCLUSIVITAT

L’Exclusivitat és garantia de qualitat. Tot el nostre treball i esforç anirà orientat a la satisfacció del client i del candidat.

ATENCIÓ AL DETALL

L’Atenció al detall i la feina amb precisió són un element clau de cada pas del nostre servei.

CONFIDENCIALITAT

La Confidencialitat és el pilar de la nostra activitat. Tot és tractat amb un nivell alt de detall per a preservar la informació rebuda de clients i candidats.

mÉs SOLUCIONS

OUTPLACEMENT

Transició de carreres amb acompanyament emocional per a directius mitjançant el nostre mètode exclusiu brainINtobrainOUT garantint un alt grau de satisfacció en la cerca de nous projectes.

ASSESSMENT

Procés d’Avaluació i Management Appraisal de talent executiu. Procés dissenyat específicament per a cada client i situació, amb l’objectiu d’identificar habilitats, competències i potencial.

HR ADVISORY SERVICES

Assessorament estratègic en matèria de Recursos Humans, en qualsevol departament i situació de la companyia.

STRATEGIC COMPANY CONSULTANCY

Serveis de consellers empresarials estratègics, directament a la propietat o com a consellers externs en el comitè de Direcció.

EQUIP

JOSEP
Barcelona
BORJA
Barcelona
ROGER
Barcelona
NATALIA
Barcelona
GERARDO
Madrid

Uneix-te a nosaltres

Creu que les empreses es poden gestionar millor?
El teu expertise t’ha portat a tenir passió pel headhunting?
¡Brainhunters és el teu lloc!
  • PASSIÓ 100%
  • AUTONOMIA 100%
  • INGRÉS 100%
  • CONFIANÇA 100%

CONTACTE

Tant si tens una necessitat a la teva companyia, com si estàs cercant un nou projecte, pots contactar amb nosaltres i amb molt de gust parlarem amb tu.

(*) Camps obligatoris

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de BRAINHUNTERS EXECUTIVE SEARCH SL amb CIF B67132522 i domicili social situat a ROSSELLÓ 186 2º2º 08008, BARCELONA, amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, BRAINHUNTERS EXECUTIVE SEARCH SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment. L'informem que el tractament de les seves dades està legitimat per el seu consentiment. BRAINHUNTERS EXECUTIVE SEARCH SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que BRAINHUNTERS EXECUTIVE SEARCH SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes. D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic calling@brainhunters.es. Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna. L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.