Barcelona

Madrid

Bilbao

Valencia

Sevilla

Qui som

Som Brainhunters, a continuació t’expliquem què podem fer per tu.

Experiència

Som especialistes en Executive Search, en avaluació del potencial de les persones i de la seva adaptació a cada organització.

Assessorament

Amb la nostra capacitat, mètode i habilitat per l’atracció dels millors talents directius, ajudem a convergir persones i empreses, aportant creixement, inspiració i lideratge.

Candidat i Client

Creem una relació de Partnership a llarg termini amb tots els clients i candidats.

Els Nostres Valors

EXCEL·LÈNCIA

L’Excel·lència en tot el que fem és crucial per preservar la reputació del client, del candidat i de Brainhunters.

EXCLUSIVITAT

L’Exclusivitat és garantia de qualitat. Tot el nostre treball i esforç anirà orientat a la satisfacció del client i del candidat.

ATENCIÓ AL DETALL

L’Atenció al detall i la feina amb precisió són un element clau de cada pas del nostre servei.

CONFIDENCIALITAT

La Confidencialitat és el pilar de la nostra activitat. Tot és tractat amb un nivell alt de detall per a preservar la informació rebuda de clients i candidats.

El Nostre Mètode

A Brainhunters entenem que la Selecció d’un directiu és crucial pel bon futur d’una companyia. Per aquest motiu treballem conjuntament amb el client en un procés de 4 fases, afavorint la seva òptima implicació en els moments clau.

MÈS SOLUCIONS

MAPPING PROJECTS

Elaboració de projectes d’identificació d’estructures, equips i professionals en el sector en qualsevol zona i mercat nacional.

ASSESSMENT

Procés d’Avaluació i Management Appraisal de talent executiu. Procés dissenyat específicament per a cada client i situació amb l’objectiu d’identificar habilitats, competències i potencial.

CONSULTANCY SERVICES

HR ADVISORY SERVICES Assessorament estratègic en matèria de Recursos Humans, en qualsevol departament i situació de la companyia. STRATEGIC COMPANY CONSULTANCY Serveis de consellers empresarials estratègics, directament a la propietat o com a consellers externs al comitè de Direcció.

OUTPLACEMENT

Transició de carreres amb acompanyament emocional per a directius mitjançant el nostre mètode exclusiu Brainin to barinOUT. Som una Boutique d’Outplacement / Headhunting per Middle i Top Management amb consultors Experts garantint un alt grau de satisfacció en la recerca de nous projectes.

EQUIP

JOSEP OLLONARTE

JOSEP OLLONARTE

Director de Brainhunters


Professional amb més de 20 anys d’experiència en Serveis de recerca i captació de Talent de Top i Middle Management. Llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB). Expert en desenvolupament de negoci, gestió d’equips de consultors altament qualificats, en accelerar i fer créixer negocis, employer branding i en assessorament estratègic empresarial en matèria de persones.

Expert en la captació i selecció de perfils amb alta responsabilitat en els sectors Serveis, Automoció, Logística i Indústria.

Actualment és l’owner i Managing Partner de Brainhunters Executive Search, projecte que va néixer el 2017. Fou Soci-HeadHunter a FG & Asociados (2017), treballant perfils directius a diferents sectors en l’àmbit nacional i internacional. Va engegar, impulsar i liderar la marca Randstad Professionals com a Director Nacional (2012-2017). Va ser Director de Formació Corporativa a Grupo Planeta (2011). Va ser National Specialist Director a Hays (2004-2011), especialitzat en Engineering, Construction & Property, Sales & Marketing, Lifescience i Logística. Els seus inicis en el sector passen per Adecco Group (2001-2004).

ROSA MORAL

ROSA MORAL

Associate


Alt expertise com Directora Comercial Nacional en els sectors de Recursos Humans (Atresora Group), Industrial (Manusa) i de la seguretat (Tyco). Acumulant més de 20 anys d’experiència en Vendes i Lideratge d’equips comercials.

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Complutense, PDG per IESE Business School i Màster en RRHH per la Universitat Politècnica de Catalunya.

Actualment és Associate en Brainhunters sent especialista en la captació i selecció de perfils directius en els sectors professionals on ha estat un referent.

ROGER COSTA

ROGER COSTA

Associate Partner


Enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, PDG per IESE i Màster en Direcció Financera i en Direcció d’Operacions per EADA. Domini de l’Anglès, Francès i Italià.
Després de 15 anys de trajectòria professional en posicions d’alta direcció, tant en PIMES com a Multinacionals, és Associate a Brainhunters des de març de 2019.
Roger ha estat empresari en el sector industrial, posseeix dilatada experiència com a consultor estratègic i d’operacions a nivell internacional (Europa, Àsia i Amèrica Llatina) i completa el seu perfil com a Director d’Operacions en l’outsourcing dels RRHH a Randstad, fins arribar a director General Outsourcing en Eurofirms.

RAFAEL JIMÉNEZ

RAFAEL JIMÉNEZ

Managing Partner


Llicenciat en Dret i Diplomat en Gestió Empresarial per la Universitat San Pablo CEU i Màster en RRHH per ICADE.

Compta amb 20 anys d’experiència en consultoria de Recursos Humans, Transició de Carreres, Gestió d’Equips i Desenvolupament de Negoci propi. Comença la seva carrera professional a Randstad en el departament central de RRHH i posteriorment en MOA BPI Group, consultoria experta en la Gestió de Canvi, exercint funcions tant tècniques, comercials com de gestió de projectes. Emprèn el seu propi projecte empresarial en el sector d’esdeveniments, creant diverses línies de negoci, dotant d’autonomia i identitat pròpia i iniciant la seva expansió sota el model de franquícia.

Centrat en la qualitat de el servei i el tracte proper amb el client com a aposta fonamental per aconseguir els millors resultats. Actualment és Managing Partner d’BrainOUT i Brainhunters a Madrid.

CONTACTE

Tant si tens una necessitat a la teva companyia, com si estàs cercant un nou projecte, pots contactar amb nosaltres i amb molt de gust parlarem amb tu.

(*) Camps obligatoris

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de BRAINHUNTERS EXECUTIVE SEARCH SL amb CIF B67132522 i domicili social situat a ROSELLO 186 2º2º 08008, BARCELONA, amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, BRAINHUNTERS EXECUTIVE SEARCH SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment. L'informem que el tractament de les seves dades està legitimat per el seu consentiment. BRAINHUNTERS EXECUTIVE SEARCH SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que BRAINHUNTERS EXECUTIVE SEARCH SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes. D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic calling@brainhunters.es. Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna. L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.